Despre Noi / Brandul Marchand

Ambiția Marchand este să creeze o lume în care, așa cum se întâmpla cu secole în urmă, oamenii se pot bucura de o hrană naturală în fieacare zi. Transpunem în realitate această viziune oferind produse naturale de o înaltă calitate, la prețuri rezonabile.

Acest lucru este  în avantajul clienților și consumatorilor, datorită facilitării accesului tuturor la produsele companiei și fiind,în același timp, o sursă de inspirație pentru alți producători.

Produsele naturale sunt cel mai adesea înlocuite cu soluții alternative nesănătoase- care devin din diferite motive o rutină- și rareori se întâmpla ca și consumatorul de rând să aibă un cuvânt de spus în legătură cu produsele care i se oferă. Marchand își înțelege consumatorii și clienții și tratează bunăstarea acestora drept cel mai important aspect al activității sale . Cultura companiei Marchand este cea care ne inspiră decizia de a crea o moștenire și de a defini excelența, promițând să respectăm naturalul și tradiția și cultivând deschiderea către soluții inovative. 

Respectăm trecutul, trăim prezentul și prețuim viitorul atunci când- ca și o companie de familie, aflată la a doua generație- oferim soluții și ne concentrăm asupra procesării și distribuției de membrane naturale (oaie, vită, porc) către fabricile de mezeluri și furnizorii de membrane naturale din toată lumea.

Dezvoltăm și susținem o relație bazată pe egalitate, cooperare și transparență pentru toți colaboratorii noștri- clienți, parteneri și angajați. Împreună suntem Marchand.

Idea care ne motivează

Marchand nu este doar o companie de membrane naturale- ne străduim în permanență să definim și să impunem standarde, să oferim membrane naturale pentru mezeluri , membrane ce definesc un produs autentic, de calitate. Marchand este soluția ideală pentru cei care apreciază un produs natural cu adevărat delicios și autentic, definit printr-o calitate superioară. Aceasta este ”ideologia” care ne ghidează pașii. Calitatea nu este doar un cuvânt gol pe care-l folosim pentru a ne defini activitatea. Este ceea ce  demonstrăm prin munca noastră și prin produsul final oferit.