Despre Noi / Istoria Marchand

Marchand este o întreprindere de familie înființată de către Irina Predușel în anul 1992, la scurt timp după căderea comunismului. Înainte de a se ocupa cu producția de membrane naturale, compania a mai fost implicată într-o serie de activități precum administrarea unui abator de vite și administrarea unor supermarketuri. Din momentul în care compania a început să se ocupe cu productia de membrane naturale în anul 1996, conducerea și-a concentrat energia în mod constant in vederea oferirii unor produse mai bune fabricilor de mezeluri din România și consilidării reputației sale. Dăruirea conducerii față de această meserie este demonstrată de propulsarea rapidă a companiei pe piață; până în anul 2000, Marchand a devenit deja cel mai mare importator și distribuitor de pe piață. Căutând în permanență noi piețe de desfacere, Marchand a jucat un rol important în dezvoltarea pieței de membrane din România, unde a impus noi standarde, a venit cu idei noi în domeniu, creând în același timp un renume României pe piața internațională drept un importator puternic.

În 2006 compania a inaugurat un nou sediu, la cele mai înalte standarde, în comuna Măgurele, la sud de București. Odată cu acest pas a urmat și producția proprie de membrane naturale. În prezent, Marchand a atins un înalt standard de calitate în producția de membrane naturale. Acest lucru a fost facilitat de implicarea companiei în toate etapele lanțului de aprovizionare: abatoare, producție proprie, vânzare și livrare.

Această prezență apropiată și constantă permite companiei Marchand să atingă standardul dorit și să răspundă în mod adecvat necesităților clienților săi.

De asemenea, în 2008, Marchand a început să se ocupe și cu distribuția de produse secundare din porc. Această nouă extindere demonstrează modul în care compania își percepe viitorul; de fiecare dată când va fi posibil va încerca să adauge un plus de valoare animalului și să ofere parte din această valoare partenerilor săi.

Începând cu 2012, conducerea companiei a ajuns la cea de-a doua generație, ceea ce ne face mai determinați ca oricând să ne respectăm angajamentul de a reprezenta un jucător important pe piața din România și un competitor activ pe cea internațională.

În octombrie 2013, Camera de Comerț Ilfov acordat doamnei Irina Predușel, distincția de cea mai buna femeie de afaceri a anului 2012, în cadrul premiului pentru cel mai bun Manager.