Despre Noi / Profil

Profil

Fondată în 1992, Marchand SRL este o întreprindere de familie românească, aflată la a doua generație, a cărei activitate se concentrează pe procesarea și distribuirea de membrane naturale (oaie, porc și vită) către fabricile de mezeluri și distribuitorii de membrane naturale din toată lumea.

Activitățiile noastre complementare includ:

  • Procesarea și distribuția de produse secundare de porc și secțiuni de porc;
  • Oferirea de soluții de împachetare (folii și pungi) pentru industria de carne;
  • Importul și distribuția de alte materiale prime auxiliare în industria de carne, precum aditivi, condimente și membrane artificiale;

 

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a oferi produse naturale de înaltă calitate la prețuri accesibile. Avem certitudinea că, în calitate de ființe umane, rădăcinile noastre se află în trecut. Progresăm păstrându-ne moștenirea vie prin multă muncă și dedicare.

Viziune

Noi concepem o lume în care oamenii se vor bucura de alimente naturale ca parte din viata lor de zi cu zi, la fel cum au făcut-o cu secole în urmă.

Valori

Noi Creăm Moștenire

 

Ne dorim să lăsăm în urma noastră o moștenire pentru generația ce va veni. Ne luăm angajamentul de a prețui atât naturalul si tradiționalul, cât și să inovăm; urmărim tehnologia care va fi utilizată mâine, și nu în prezent.

 

Noi Definim Excelența

 

Ne dorim să fixăm un standard de calitate și deschidere care să definească piața. Angajații din cadrul companiei Marchand se străduiesc constant să întreacă așteptările și să provoace supozițiile.

 

Noi Cultivăm Deschiderea

 

Construim și cultivăm o relație bazată pe egalitate, cooperare și transparență pentru toți colaboratorii noștri- clienți, parteneri și angajați.