Proces

Marchand își asigură o calitate superioară a tuturor membranelor produse prin prezența noastră în toate etapele procesului de producție. Credem că monitorizarea atentă a procesului de producție începând cu prima etapă, adică la abatoare, este esențială pentru a produce membrane naturale de cea mai înaltă calitate. Acest lucru asigură că membranele noastre sunt proaspete, își mențin culoarea și au un aspect plăcut.

Lanțul de producție Marchand

Ne asigurăm că numai produsele de cea mai bună calitate ajung la clienții noștri, prin intermediul unui proces riguros de selecție și inspecție în fabrica noastră, după ce au fost atent supravegheate în abatoare. Alocăm o importanță deosebită trasabilității, pentru a putea garanta că produsele noastre sunt întotdeauna proaspete, de o calitate superioară și că respectă cele mai exigente standarde.

Distribuția produselor noastre este asigurată de un personal experimentat, care cunoaște în detaliu piața românească și poate să ofere soluții personalizate fiecărui client, în funcție de cerințele lor specifice. Ne străduim întotdeauna să oferim produse care să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri.

Certificări

Certificarea conform standardului IFS Food reprezintă un angajament al companiei de a implementa măsuri stricte de siguranță alimentară și de calitate în procesul de producție și distribuție a alimentelor.

IFS este un standard recunoscut la nivel internațional pentru siguranța alimentară și calitatea produselor. Prin implementarea acestui standard, Marchand se asigura că toate produsele sunt fabricate și comercializate într-un mod sigur și responsabil din punct de vedere al calității. 

Această certificare ofera o serie de beneficii companiei noastre :

1

Credibilitate:

Certificarea conform IFS Food este recunoscută la nivel internațional și oferă un nivel ridicat de credibilitate clienților și partenerilor de afaceri.

2

Siguranță alimentară:

Standardul IFS Food stabilește cerințe stricte pentru asigurarea siguranței alimentare, ceea ce contribuie la minimizarea riscurilor de contaminare și de îmbolnăvire a consumatorilor.

3

Eficiență:

Implementarea standardului IFS Food implică stabilirea unor proceduri și măsuri clare, care pot ajuta compania să își îmbunătățească eficiența în procesul de producție și distribuție a alimentelor.

4

Reducerea costurilor:

Implementarea standardului IFS Food poate ajuta la reducerea costurilor prin minimizarea pierderilor și eliminarea produselor defecte sau neconforme.

5

Acces la piețe noi:

Unele piețe sau clienți pot solicita ca produsele lor să fie certificate conform standardului IFS Food, ceea ce poate ajuta compania să acceseze noi piețe sau să obțină noi clienți.

Ne-am concentrat mereu pe asigurarea calității produselor noastre, satisfacerea nevoilor clienților și îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre. Suntem mândri să afirmăm că rapoartele noastre demonstrează acest angajament. Prin intermediul unui sistem riguros de satisfacere a clienților, am reușit să dezvoltăm relații puternice și de încredere cu aceștia. De asemenea, suntem supuși auditărilor regulate și re-certificărilor, ceea ce ne asigură că procesele noastre de calitate sunt mereu actualizate și îmbunătățite.