Produsele din portofoliul Marchand

Membrane Naturale

Compania noastră oferă o gamă variată de specificații pentru membrane naturale provenite de la porc, oaie și vită, în funcție de nevoile și cerințele clienților noștri. Aceste membrane pot fi utilizate în diverse aplicații, iar noi suntem pregătiți să oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Subproduse de Porc

Subproduse derivate din prelucrarea pachetului intestinal, care sunt destinate consumului uman.

Heparina crudă

Heparina este un anticoagulant natural obținut din intestinele de porc, însă pentru a putea fi utilizat în tratamente medicale, acesta trebuie să treacă printr-un proces de purificare și concentrare a ingredientului activ, heparina. Astfel, heparina crudă este supusă mai multor etape de procesare, înainte de a deveni un ingredient farmaceutic activ adecvat pentru utilizare în medicamentele anticoagulante.

Produsul intermediar numit heparină este un anticoagulant de o importanță majoră în industria farmaceutică, având o istorie de utilizare de peste 100 de ani. Acest medicament este inclus pe Lista Medicamentelor Esențiale de către Organizația Mondială a Sănătății și este considerat a fi o substanță activă sigură, eficientă și necesară în domeniul sănătății.

Definim excelența.